3da889d7-32b2-469e-a527-b7e8efb9d3d2_zps178b96f5

Benefit They’re Real Mascara

In de Glossybox van november (en december) kreeg ik een sample van Benefit They’re Real mascara. Hier had ik al heel goeds over gehoord en ik was er dus best wel benieuwd naar. Ben je benieuwd of ik de mascara ook zo fijn vind? Lees dan snel verder!

 

Zoals je kunt zien is het echt een sample wat ik heb, maar dat kan de pret niet drukken want er zit genoeg in om een review over te schrijven! Het borsteltje is gemaakt van plastic, en hier ben ik de laatste tijd wel fan van geworden dus dat is al een pluspunt! Benefit belooft dat je wimpers  je wimpers 94% procent meer volume en lengte te geven, 90% meer te krullen, 94% meer te liften en zegt dat het 100%  lang draagbaar zou moeten zijn. Dat zijn veel beloftes!

 

 

De foto’s zijn helaas niet zo scherp, sorry hiervoor! Ik weet nog niet hoe ik mijn oog nou goed op de foto moet zetten en het mislukt altijd. Maar zoals je ziet is er wel een groot verschil! Op de linkerfoto draag ik niks op mijn oog en op de rechter foto draag ik 2 laagjes mascara! Ik weet niet of de mascara aan alle beloftes voldoet maar resultaat geeft het zeker! Mijn wimpers zijn een stuk langer en ze zijn mooi zwart. Wel moet je oppassen dat je niet te vaak over je wimpers heen gaat want anders kunnen ze snel gaan klonteren!

Ik ben heel erg blij met de mascara en ik ben dan ook heel erg blij dat ik 2 samples heb gekregen van Glossybox. De mascara van Benefit kun je bij Benefit verkooppunten kopen voor €24,00. Best wel een hoge prijs maar als je iets meer kunt uitgeven aan een mascara dan vind ik deze het zeker waard!

Hebben jullie de Benefit They’re Real mascara wel eens geprobeerd? Wat vonden jullie van de mascara?

3 gedachten over “Benefit They’re Real Mascara

  1. Pingback: Benefit: Word Famous Neutrals | Naomi ♥ Cedella

Geef een reactie