727367a2-c0be-4e96-9113-c204efa5959e_zps5b3ed0bc

Be A Bombshell Onyx Eyeliner

Ik kan altijd wel een goede eyeliner stift gebruiken, ze zijn makkelijk in gebruik en zijn gewoon fijn om mee te nemen! In de laatste Glossybox van februari zat er eentje van Be A Bombshell, een merk waar ik nog nooit van had gehoord. Ik heb de eyeliner getest vind ‘m erg fijn! 


De eyeliner verpakt in een dikke verpakking, dikker dan dat ik gewend ben van een eyeliner stift! Verder kan ik er niet zoveel over zeggen, ik vind het logo wel leuk speels dus dat maakt de verpakking wel leuk.


De stift is zoals je kunt zien best wel dik! Ik was best wel bang dat ik hier niet precies mee zou kunnen werken maar dat valt gelukkig nog wel mee. Eyeliner aanbrengen is niet mijn sterkste vak maar deze maakt het me niet nog moeilijker dan dat het al is!


Zoals je kunt zien kan je er best wel precies mee werken, hier heb ik een paar lijntjes en een (mislukt) hartje op mijn hand getekend. De eyeliner is mooi zwart en blijft ook goed zitten.


En zo ziet het eruit als ik er een winged eyeliner mee maak. Zoals je kunt zien ben ik niet echt de beste hierin maar het gaat om de eyeliner zelf natuurlijk. Je kan er makkelijk mee werken en je kan er een dunne en een dikkere lijn mee zetten. Hij droogt lekker snel op en blijft ook de hele dag zitten. Waterproof is ‘ie niet maar dat vind ik niet erg.

Ik ben erg blij met deze eyeliner, het is een goede vervanger voor de Essence eyeliner die ik normaal gebruik. Hij is wel een stuk duurder, hij is namelijk €14,00.

Hebben jullie wel eens producten van Be A Bombshell geprobeerd? En wat is jullie mening over dit merk?

2 gedachten over “Be A Bombshell Onyx Eyeliner

Geef een reactie