aa9927af-4c84-410d-946e-48dfe7f5a9b8_zpsac493a6a

Advocado Oil & Walnut Masker

Op zondag vind ik het altijd lekker om een maskertje aan te brengen (door de weeks trouwens ook), gewoon om lekker te ontspannen en om bij te komen van de week. Deze week heb ik een heerlijk masker gebruikt van het merk Face Food. Ik begin met het reinigen van mijn gezicht, ik vind het vaak lekker om van te voren even te douchen zodat mijn poriën openstaan en zo heb ik het gevoel alsof ik helemaal schoon ben.

Het is een advocado oil & walnut masker en het belooft de dode huidcellen op een zachte manier te verwijderen en diep te voeden.

Voor en na foto’s hebben vaak niet zoveel zin voor mij. Ik heb af en toe wat onzuiverheden op mijn gezicht maar verder valt er niks te zien. Mijn huid is gewoon droog en je ziet dus eigenlijk geen verschil nadat ik een masker heb gebruikt.

Ik kon het masker niet echt dik aanbrengen omdat er niet super veel masker in het zakje zat, dat had wel wat meer kunnen zijn. Vaak vind ik het lekker om een dikke laag masker aan te brengen. Zoals je kunt zien zitten er wat harde stukjes in het masker, dit is denk ik van de avocado? Het masker ruikt lekker en smeert makkelijk uit.

Nadat ik het masker er af heb gewassen voelt mijn huid lekker zacht en gevoed aan. Mijn gezicht is niet geïrriteerd of rood dus dat ik zeker een pluspunt! Ook de prijs is fijn, je betaalt zo’n €1,50 voor een pakje van 2 maskers. Ik heb de mijne bij de Etos gekocht.

Een gedachte over “Advocado Oil & Walnut Masker

Geef een reactie