About

Hi allemaal! Mijn naam is Naomi en ik ben 21 jaar oud. Ik woon sinds een tijdje op kamers in Rotterdam met mijn lieve hondje Benji! Op het moment studeer ik de opleiding Luchtvaartdienstverlening om Stewardess te worden. 

Naast studeren en voor mijn hondje zorgen heb ik natuurlijk ook nog andere hobby’s. Ik hou van winkelen, lezen, bloggen (duh!), naar het strand gaan, sporten en nog veel meer dingen!

Ik ben deze blog 2,5 jaar geleden begonnen omdat ik altijd al bezig was met beauty en andere dingen, maar mijn ei eigenlijk niet kwijt kon. Toen ik nog wat jonger was maakte ik altijd websites op kindertent.nl en imonline.nl en kon hier layouts maken met photoshop en hier zette ik dagelijks dingen neer over mijn leven en tips voor meiden en makeup enzo. Hier ben ik uiteindelijk mee gestopt omdat ik het een beetje saai vond worden en ik vond mezelf er iets te oud voor. 2,5 jaar geleden ging het toch weer kriebelen en besloot ik opnieuw te beginnen. Er is een tijdje geweest dat ik een paar maanden niks op mijn blog heb gezet, daarna ben ik weer begonnen maar liet ik het toch een beetje liggen omdat ik met persoonlijke omstandigheden zat maar nu wil ik weer echt beginnen! 

Ik hoop dat jullie met veel plezier mijn blog lezen en mijn filmpjes bekijken, voor vragen en opmerkingen kun je terecht op de contact pagina!

Geef een reactie